Onze mensen

Voorzitter Groen Diest

Voorzitter Groen Diest

 

Secretaris Groen Diest

Secretaris Groen Diest

Koen Hensen

Koen Hensen, is gemeenteraadslid en zetelt in Diest Uitbreiding. De maatschappij die onder andere instaat voor de huur van en het onderhoud van sociale woningen in onze gemeente. Hier komt ook nog een zitje als afgevaardigde in de Preventieraad en afgevaardigde in de vzw 't Molenshuis bij.

koen.hensen@groendiest.be
 

Pascale Berghmans

Pascale Berghmans is voorzitter van de gemeenteraadscommissie Algemene Werking en zetelt verder nog in de commissies  Grondgebiedzaken, Burger & Welzijn, Cultuur & Vrije Tijd en in de Raad van Bestuur AGB stadsontwikkeling Diest.

pascale.berghmans@groendiest.be

Jan Desaer

Jan Desaer is secretaris van Toerisme Diest. Hij is tevens lid van de Raad van Bestuur van de vzw Toerisme Hageland en de vzw Toerisme Vlaams-Brabant.

jan.desaer@groendiest.be

Actueel

Groen, Diest, Meyrem Almaci, nieuwjaar

Welkom op onze nieuwjaarsdrink met nationaal voorzitter Meyrem Almaci. Vanaf 16u30 in de unieke locatie "In de 1000 hemden", Koning Albertstraat 73, Diest.

In het kader van Project18 organiseert Groen Diest een Open Vergadering op 21 november in het zaaltje boven Oud Diest
Project18 wil met de inbreng en participatie van zoveel mogelijk Diestenaars te weten komen, wat er leeft in onze stad en deelgemeenten. In een eerste fase hebben we de verenigingen aangeschreven. Dat leverde alvast heel wat nuttige respons op. Via o.a. een Open...

De Groene Pluim 2017 Diest

Op 21/10 heeft Groen Diest samen met Kristof Calvo voor het eerst de Groene Pluim uitgedeeld.

We willen op die manier organisaties die op sociaal of ecologisch vlak hun steentje bijdragen in de bloemetjes zetten. Het nomineren lieten we aan de burgers van Diest over. Meer dan 1200 mensen brachten hiervoor een stem uit op onze Facebookpoll. De Groene Pluim 2017 ging uiteindelijk naar...